Известие

Collapse
No announcement yet.

миризма в купето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• миризма в купето

Здравейте колеги ,
    колата 156 1.8 т.с и имам следня проблем карам на газ в купето мирише на бензин като спря и около цялата предница мирише на бензин а аз карам на газ.
    Някакви идей

Ще да е някакъв теч, дори когато е на газ бензиновата помпа продължава да върти, поне при мен е така. Оправи го преди да стане гаф.

Comment

А къде да я закарам да си минем на въпроса

Comment

Първоначално публикувано от tampico Покажи съобщение
        А къде да я закарам да си минем на въпроса
        Ако не можеш да хванеш къде е бих ти помогнал

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
          Ако не можеш да хванеш къде е бих ти помогнал
          Безплатно ли помагаш или имаш твърди тарифи?
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Махаш задната седалка, под нея има метална капачка за бензиновата помпа, махаш и нея на 3 винчета е, и като видиш кошницата в която е поставена помпата, вероятно ще видиш, че е спукана. Другия вариант е да си барал горивната рейка и оттам нещо да поизтича, пада се точно централно входа на бензина между дюзите.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

айе пак я карам във Вентура май трябва да съм на абонамент

Comment

То там явно е така. И други се оплакват като теб ... Щом те мързи да отвиеш 4 - 5 винта и да погледнеш .... Ако ти мирише в двигателния отсек, търсиш там първо

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                  То там явно е така. И други се оплакват като теб ... Щом те мързи да отвиеш 4 - 5 винта и да погледнеш .... Ако ти мирише в двигателния отсек, търсиш там първо
                  И от кога като ти се счупи колата е виновен сервизът, в който си правиш колата?
                  Може би ти бърка в джоба, че няма да се обади на теб, а на друг и това те изнервя? Кокошкарска история.

п.п. До сега те познавах в светлина на тотален технически инвалид-карък. Сега виждам и друга твоя особеност. Продължавай натам, да видим до къде ще го докараш.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                  X